» Zoekertje in Verzorging & wellness » Massage

Zeepmassage

» AangebodenZeepmassage
» Prijs: € 85
» Beschrijving:

Je huid heeft regelmatig behoefte aan extra aandacht, vooral na een periode van stress en drukte. Bij deze behandeling wordt je huid eerst grondig gescrubt en als volgt een bijzondere zeepmassage.

Voordat de behandeling kan beginnen, neem je plaats in een stoomcabine . De stoom zorgt ervoor dat de poriƫn van de huid open gaan staan, waardoor vuil en talg eenvoudig te verwijderen zijn. Nadat je ongeveer vijf minuten gebruik hebt gemaakt van het stoombad, ga je op een verwarmde tafel liggen. Je lichaam is afgedekt met een handdoek of katoenen doek en het ritueel kan beginnen


Na het scrubben begint het zeep-ritueel, gevolgd door een massage. De speciale olijvenzeep, die in een daarvoor bestemde zeepzak zit, geeft in combinatie met water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen af. De masseuse knijpt de zak boven je lichaam uit, waardoor een verneveling van zeep ontstaat. Je ligt als het ware onder een deken van zeep. De masseuse zeept je lichaam met de handen in. Door lange halen en zachte knedingen met een subtiele drukpuntmassage af te wisselen, is de zeepmassage erg ontspannend. Ook bij het zeepritueel worden zowel de voor- als achterzijde behandeld.

prijs :
90min 85 euro
Gsm : 0474.751.156 enkel op afspraak

Wellnesshuisje vilvoorde
vlaanderenstraat 97
1800 vilvoorde

» Verkoper: wellnesshuisje gina
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: (Klik hier om nummer weer te geven)
» Woonplaats: Vilvoorde, 1800 (Vlaams-Brabant), vlaanderenstraat 97
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 26/06/2010 13:20
» Laatste wijziging: 11/01/2011 08:54
» Aantal keer bekeken: 905
» Nummer van zoekertje: 48230
» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!