» Zoekertje in Vakantie & toerisme » Duitsland

Zomervakantie bij Haus Wildbach

Deel dit zoekertje:
facebook deel knop Share on Google+

» AangebodenZomervakantie bij Haus Wildbach
» Prijs: n.v.t.
» Beschrijving:

Haus Wildbach, een niet rokers huis, met Nederlandse eigenaren, is gelegen buiten het dorp aan de voet van de Winklmoos Alm en Steinplatte. In de winter is dit Duitsland’s grootste, sneeuwzekerste en grensoverschrijdende skigebied naar Oostenrijk. In het drielandenpunt Beieren, Tirol en Salzburg ligt het bergdorp Reit im Winkl, ingeklemd tussen de bergen en met uitzicht over o.a. het Kaisergebergte, Fellhorn en de Steinplatte.

Vanaf de winter 2009 is er een nieuwe gondelbaan, op loopafstand van ons huis, die u na een 3 km lange tocht bij de skiliften richting Winklmoos Alm en Steinplatte afzet. Kijk op ons fotoalbum op de website!

Voor de kinderen worden regelmatig straatfeesten georganiseerd, ontdekkingsreizen in het bos, een klim- en touwbaan, zelf pizza bakken, een speurtocht met de honden en natuurlijk ook een openluchtzwembad met een reuze glijbaan. Dit is een greep uit het grote aanbod en uiteraard zijn alle activiteiten onder deskundige begeleiding. De ouders hebben tenslotte ook vakantie!

Een hele sportieve vakantie kan ook, het aanbod is groot en de omgeving leent zich ervoor. De vele paden brengen u op de mooiste en stilste plekken in en rond het dorp. Onderweg kan je veel tegenkomen, een ontmoeting met een eekhoorn is geen uitzondering. Meer dan 50 km Nordic Walking is aangelegd, zowel boven op de almen als in het dal zijn er routes aangegeven van licht tot zwaar.

Goed onderhouden paden brengen ook de fervente mountain-biker op plekken met adembenemende uitzichten. In totaal zijn er meer als 550 km routes aangelegd rondom het dorp, de Winklmoos en Kaiserswinkel en is een van de mooiste mountainbike gebieden in de alpen. Wilt u het rustig aan doen? Met een goed boek op een stille alm of langs een van de vele meertjes, waar je overigens ook kan baden, is ook mogelijk.

Haus Wildbach heeft alles in en rond huis voor een aangenaam en comfortabel verblijf in onze kamers en appartementen: een sauna, een fitnessruimte, een solarium, speeltoestellen, een klimbos, een barbecue enz. De ligging van het huis: een bergbeekje in de ruime achtertuin en aan de rand van een groot beschermd natuurgebied met veel bossen en watervallen. Meer weten of zien van Haus Wildbach en omgeving, kijk dan eens op onze website hauswildbach.de of bel 0049 8640 8504.

Lang weekend of een midweek in Haus Wildbach, informeer naar de mogelijkheden!

Met zomerse groeten uit Reit im Winkl,

Ruud en Nathalie Wichers
Seegatterl 1
D-83242 Reit im Winkl
info@hauswildbach.de

Kijk ook eens op website vakantieinbeieren.nl

» Verkoper: Ruud Wichers
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: (Klik hier om nummer weer te geven)
» Woonplaats: Willebroek, 2830 (Antwerpen), Seegatterl 1
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 06/10/2009 07:27
» Laatste wijziging: 06/10/2009 07:27
» Aantal keer bekeken: 559
» Nummer van zoekertje: 2147
» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!