» Zoekertje in Vakantie & toerisme » Duitsland

Vakantie in Beieren

Deel dit zoekertje:
facebook deel knop Share on Google+

» AangebodenVakantie in Beieren
» Prijs: n.v.t.
» Beschrijving:

Op de grootste Nederlandse website “Vakantie in Beieren.nl” vindt u vakantieverblijven in Zuid-Duitsland. Zoekt u naar een vakantiebestemming in Zuid-Duitsland, maar wat u zoekt is moeilijk te vinden of u heeft geen idee?

Op deze pagina’s leest u wat u zoal kunt verwachten over de 4 gebieden in Beieren, te weten Ostbayern, Franken, Allgäu en Bayerse Alpen.

Op het gebied van uw keuze, vindt u alle namen van plaatsen met vakantieverblijven, zoals hotels, pensions, appartementen, vakantieparken, boerderijen en campings.
Alle vakantieverblijven zijn voorzien van foto’s en een Nederlandse beschrijving met alle gegevens.

Beieren leent zich voor vele vormen van vakantie in alle seizoenen.

Populaire wintersporten zijn: langlaufen en skaten, skiën en snowboarden. Alpine skiën rond de skigebieden van de Zugspitze, Watzmann, Steinplatte en Winklmoosalm. Of schaatsen op de beroemde 400 mtr. baan van Inzell?

Vanaf winter 2009 is er een nieuwe gondelbaan in Reit im Winkl, direct vanaf de parkeerplaats Seegatterl in het skigebied Winklmoos Alm en Steinplatte!!

De zomer biedt net zo veel of misschien zelfs meer. Wat dacht u van Nordic Walking, mountainbiking, berg beklimmen, mooie golfterreinen, wandelroutes en wellness? Of een cursus alpenhoorn blazen?

In de nabijheid van vele steden zijn verder dierentuinen, pretparken, musea en andere attracties te vinden voor het hele gezin.

Tot ziens in Beieren!

» Verkoper: Ruud Wichers
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: (Klik hier om nummer weer te geven)
» Woonplaats: Willebroek, 2830 (Antwerpen), Seegatterl 1
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 06/10/2009 07:29
» Laatste wijziging: 06/10/2009 07:29
» Aantal keer bekeken: 633
» Nummer van zoekertje: 2148
» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!