» Zoekertje in Antiek & kunst » Schilderijen

Replica's van oude Hollandse en Vlaamse meesters en eigen werken

Deel dit zoekertje:
facebook deel knop Share on Google+

» AangebodenReplica's van oude Hollandse en Vlaamse meesters en eigen werken
» Prijs: o.t.k. (Bieden toegestaan!)
» Beschrijving:

Beste lezer (s) c.q. kijker (s), 


Bij deze advertenties treft u een aantal foto's aan van schilderijen die gemaakt zijn door de Hongaarse schideres ' Klara Erdely ' . Klara heeft een groot eigen oeuvre en voor zover men daar een algemene uitspraak over kan doen zou die dan in de richting komen van  ' alle produkties zijn verschillend ' . Geen oeverloze doorboorduringen op uitgemolken thema's en konstante herhalingen. Stijlen, kleuren, composities zijn steeds aan verandering onderhevig zoals een echte artiest betaamd. Klara is iemand die haar eigen leven er voor zou geven om bv. Rubens, Rembrandt en tijd / soort genoten te ontmoeten en met hen ' kunst ' te creeren. Nu ja dat gaat nu eenmaal niet en dus suddert ze in haar wereld rond omringd door oppervlakkigheid, platvloersheid en meer van dat soort anti evolutionaire zaken. 

Met alle plezier en acuraatheid van de wereld maakt Klara ook graag een replica van een van de oude meesters voor u. Kenners hebben er 2 in de afbeeldingen gevonden de andere afbeeldingen zijn eigen composities. 

Ik ben Anton Wetters (ook woonachtig in Hongarije) en probeer via deze wegen Klara haar werk onder de aandacht te brengen. Als u belangstelling in haar eigen werk en / of haar kunsten richting het reproduceren van schilderijen uit de 16e  / 17e / 18 e eeuw heeft neemt u dan gerust eens kontakt met mij op. 

Met alle plezier van de wereld breng ik u met mijn ex / vrouw in kontakt. Klara spreekt prima Engels en weet (nog) niets van deze advertenties. 


Groeten Anton Wetters (acwetters@hotmail.com). » Verkoper: Anton Wetters
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: (Klik hier om nummer weer te geven)
» Woonplaats: Leuven, 3000 (Vlaams-Brabant), Rakoczi utca 2 Hongarije
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 01/03/2012 16:18
» Laatste wijziging: 08/04/2015 07:40
» Aantal keer bekeken: 704
» Nummer van zoekertje: 166335
» Een bod plaatsen

Om een bod te kunnen plaatsen moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.

» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!