Unieke Solar cooker

Deel dit zoekertje:
facebook deel knop Share on Google+

» AangebodenUnieke Solar cooker
» Prijs: € 285
» Conditie: Nieuw
» Beschrijving:

Met deze unieke solar cooker maak je een maaltijd klaar in 20 minuten. Hiermee maak je de (h)eerlijkste gerechten in een handomdraai klaar. Zowel in volle zon als onder een bewolkte hemel.

Deze solar cooker is ideaal voor thuis of tijdens het kamperen. Je kunt overal koken, waar je ook bent. Als er maar wat zon en/of licht is. Ook een BBQ verbod is niet langer een probleem want de solar cooker heeft geen open vuur!

De solar cooker is ook nog eens heel licht. Dus makkelijk mee te nemen. Je klapt ‘m zo open en je kunt direct aan de slag. 

Productbeschrijving

Voordelen van de solar cooker:

Snel heet: Maakt een maaltijd klaar in slechts 20 minuten en bereikt een temperatuur van 290°C;
Koken met bewolking: Je hoeft de zon niet eens te zien als je aan het koken bent! De solar cooker is zo effectief dat er geen dag voorbij gaat zonder dat je ‘m kunt gebruiken;
Draagbaar: In een paar seconden uit- en in te klappen tot een handzaam pakket;
Geen brandstof: Geen troep. Geen vlammen. Geen extra kosten. Klaar om de lekkerste gerechten te maken: stomen, bakken, frituren, roosteren of koken. Alles is mogelijk in de bijgeleverde slede;
Veilig: De vacuüm buis blijft koel aan de buitenkant en is heet van binnen;
2-jaar garantie: De binnenbuizen zijn duurzaam gemaakt van borosilicaatglas.

Zo werkt de Solar Cooker:

De samenstelling van parabolische reflectoren en buisvormig ontwerp zorgt ervoor dat bijna 80% van alle zonlicht dat binnen komt gereflecteerd wordt in bruikbare warmte.
Het standaard pakket omvat een omhulsel van duurzame borosilicaat, een oven van een ingesloten glazen buis, twee opvouwbare aluminium parabolische reflectoren die bij dichtklappen de buis beschermen als een schelp, een roestvrijstalen kookslede en rvs handvatten.

Het wetenschappelijke wonder, de geëvacueerd glazen buis van de Solar cooker, is een bijna perfecte isolator die ervoor zorgt dat je kunt koken op (zonne)licht in de meest uitdagende omstandigheden. Door het effectief opvangen van licht vanuit heel veel verschillende hoeken hoef je de Solar cooker niet eens vaak te verplaatsen of opnieuw te richten. Hierdoor is dit het meest brandstofarme kooktoestel wat er op dit moment op de markt is!


Bekijk ook onze andere advertenties en neem dan eens een kijkje op onze webwinkel Natuurlijkerleven d.m.v. onze website link bij deze advertentie.

U betaalt bij ons altijd veilig via o.a. iDEAL, PAYPAL, BANCONTACT/MISTERCASH, CREDITCARD, SOFORT, SEPA incasso, Belfius Direct Net, per overboeking of contant.

» Verkoper: Natuurlijkerleven
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: (Klik hier om nummer weer te geven)
» Woonplaats: Wijnandsrade, 6363BA (Limburg)
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 22/10/2016 10:44
» Laatste wijziging: 19/04/2018 13:08
» Aantal keer bekeken: 79
» Nummer van zoekertje: 259072
» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!