» Zoekertje in Verzorging & wellness » Reiki

Reiki voor zwangere vrouwen en baby's:huilbaby's,reflux,zwangerschapsk

Deel dit zoekertje:
facebook deel knop Share on Google+

» AangebodenReiki voor zwangere vrouwen en baby's:huilbaby's,reflux,zwangerschapsk
» Prijs: o.t.k.
» Beschrijving:

REIKI VOOR ZWANGERE VROUWEN EN BABY’S

U KENT HET ONGETWIJFELD WEL: HUILBABY, REFLUX, BUIKKRAMPEN , SLAPELOSE NACHTEN?...

ZWANGERSCHAPSKWAALTJ ES: moeilijk zwanger worden, ochtendmisselijkheid , vermoeidheid…

PROBEER HET EENS MET REIKI               MEER INFO: 059299575/ 0492.64.23.77  Baert – Gysel te Bredene,de Kust West-Vlaanderen

PRAKTIJK VOOR ALTERNATIEVE GENEESKUNDE.

Reiki behandeling voor zwangere vrouwen en baby’s

Tijdens een reikbehandeling wordt het hele systeem voorzien van nieuwe energie en op die manier weer in evenwicht gebracht.

Zwangere vrouwen hebben veel meer  energie nodig om de zwangerschap tot een goed einde te brengen en om de bevalling te doorstaan. Een zwangerschap en een bevalling vergen veel van je lichaam,verzorg het dus goed.

 Reiki  werkt ontspannend,brengt je terug in contact met je lichaam en dat van je ongeboren kind. Reiki bereidt je ongeboren kind voor  om in de grote wereld te komen,een wereld vol angsten en nieuwe belevenissen. Een baby leeft 9 maanden in de veilige schoot van de moeder geleefd en moet zich plots naar buiten wringen in de nieuwe wereld,weg van het veilige moederschootgevoel,niet meer in verbinding met de navelstreng. Hij moet op korte tijd heel wat doorstaan,soms is dit een traumatische ervaring en kan dit lijden tot huilbaby’s,weinig slaap en eetlust. Op korte tijd moet de baby veel nieuwe indrukken verwerken,hierbij kan een reikisessie helend werken en gaan we via een navelsessie terug naar dat veilige gevoel van verbondenheid met de moeder.

Sommige baby’s hebben vaak last van kolieken,darmproblemen,reflux,slaapstoornissen, doorslapen, de overgang naar andere voeding,overgang naar een groot bed of andere kamer…

Hierbij kan een reikisessie helend en ondersteunend werken.

Ook  voor grote broer/zus kan een reikisessie voorbereidend werken op de komst van een nieuwe baby en de aanpassingsproblemen die hiermee gepaard gaan.

Ook bij zwangerschapsproblem en kunnen er verschillende soorten reikisessies toegepast worden: ochtendmisselijkheid ,vermoeidheid,oprispingen,rugpijnen,opgewollen benen...

Voor sommige vrouwen is dit de mooiste tijd van hun leven ,helaas is dit niet voor iedereen weggelegd.

Door een zwangerschap veranderen de hormonen waardoor je ook emotioneel anders kan reageren op bepaalde zaken of achteraf in een postnatale depressie terecht komt.

Niet voor elke vrouw is het zwanger worden op zich vlekkeloos,sommige vrouwen moeten hier veel voor doen. Een reikisessie kan dit proces ondersteunen en het lichaam voorbereiden op wat komen gaat.

Reiki is geschikt voor iedereen.Het kan toegepast worden op volwassenen,zwangere vrouwen,kinderen en baby’s. Ook kinderen die het emotioneel moeilijk hebben (scheiding ouders,overlijden,traumatische gebeurtenis,pestproblemen,autisme,stotteren,  migraine,vroeggeboorte,pubertijd,huilbaby’s,   hoogbegaafdheid,ADHD...) ervaren er baat bij. Energie heb je nodig om te kunnen leven, groeien en te herstellen van ziekte.

Welke kwalen kunnen er nog met reiki worden behandeld?
Reiki geeft in de eerste plaats rust en ontspanning,ondersteunt je natuurlijke genezingsproces. Het kan toegepast worden bij chronische ziektes (CVS,MS, SPASMOFOLIE,                       FIBROMYALGIE,…). Reiki kan ook helpen bij burn out,depressie,postnatale depressie,stressituaties, vermoeidheid, lusteloosheid,gebrek aan vitaliteit, slaapproblemen,angst,spierpijn,spierspanning, concentratieprobleme n, paniekaanvallen, hyperventilatie,onzekerheid, reuma,pestproblemen,faalangst, rugklachten,allergieën,eczeem,  voedselintoleranties ,buikpijn,sinusitis,hoofdpijn,woede,jezelf niet goed genoeg vinden, je eigen grenzen leren bewaken en stellen door neen te leren zeggen, omgaan met hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid, niet kunnen verwerken van bepaalde (traumatische) ervaringen.                                                         

 

» Verkoper: kristiaan baert
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: (Klik hier om nummer weer te geven)
» Woonplaats: Wilrijk, 2610 (Antwerpen)
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 13/06/2014 09:08
» Laatste wijziging: 17/03/2015 08:12
» Aantal keer bekeken: 650
» Nummer van zoekertje: 211614
» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!