» Zoekertje in Verzorging & wellness » Yoga

Falun Dafa - Kapermolen Hasselt - Gratis lessen Qigong

Deel dit zoekertje:
facebook deel knop Share on Google+

» AangebodenFalun Dafa - Kapermolen Hasselt - Gratis lessen Qigong
» Prijs: gratis (Bieden toegestaan!)
» Beschrijving:
Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

Falun Dafa, ook Falun Gong genaamd, is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie.

Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis.

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke maandagavond van 19u tot 20u30 terecht in de turnzaal van zwembad Kapermolen te Hasselt. Iedereen is welkom om mee te doen!

Opgelet! Tijdens de zomermaanden (mei tot eind september) gaan de oefeningen door op het Wereldplein van Domein Bokrijk te Genk. Ook op maandag van 19u tot 20u30.

Voor meer info: wilfried.duchamps@telenet.be of 0488/615098

» Verkoper: Karin Claes
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: Niet opgegeven
» Woonplaats: Hasselt, 3500 (Limburg)
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 27/09/2016 19:38
» Laatste wijziging: 09/07/2018 07:46
» Aantal keer bekeken: 630
» Nummer van zoekertje: 257228
» Een bod plaatsen

Om een bod te kunnen plaatsen moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.

» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!