» Zoekertje in Zaken en transacties » Overige

5 gratis biedingen

Deel dit zoekertje:
facebook deel knop Share on Google+

» Aangeboden5 gratis biedingen
» Prijs: gratis (Bieden toegestaan!)
» Beschrijving:

Na lang zoeken, kwam ik een super interessant affiliate programma tegen, een soort van veilingsite, waarbij je eenvoudigweg mensen gratis 10 euro gratis speeltegoed kan geven waarmee zij volledig gratis leuke prijzen zoals I-phones, I-pads, ... kunnen winnen voor een fractie van de werkelijke prijs (tot luxe auto's en huizen voor max 1000 euro).

Na onderzoek over de ontwikkelaars, heeft dit programma me nog meer overtuigd. Het is een Europees gelegen bedrijf met gekende en gerespecteerde zakenmensen uit het bankwezen die bovendien een PWC rating hebben gekregen van A++ en waarbij hun bedrijf (voorlopig enkel het idee, januari gaan ze werkelijk van start) geschat is tussen de 130 en 250 miljoen euro. Op dit moment worden de sleutelposities vastgelegd voor de early birds. Vanzelfsprekend wordt het bedrijf in de toekomst nog meer waard. Via een coöperatie kan je ook aandelen van het bedrijf kopen (dit kan gerust zonder 1 cent uit te geven) waarop je een dividend krijgt van 3%.

 

Elke nieuwe geregistreerde krijgt 5 gratis biedingen, indien zij hun link doorgeven en iemand nieuw registreert dan krijgt elk nogmaals 5 biedingen en zo loopt het snel op met een sneeuwbaleffect. Hoe meer mensen in jouw coop, hoe meer passieve inkomsten je zal hebben (het loopt snel op).

Registreren kan op:
http://bit.ly/1GWmwMY 

» Verkoper: Daniel Verschueren
» Waardering: Nog geen waarderingen
» Telefoon: Niet opgegeven
» Woonplaats: Boom, 2850 (Antwerpen)
  (Weergeven op kaart)
» Geplaatst: 31/12/2014 14:05
» Laatste wijziging: 01/04/2015 00:23
» Aantal keer bekeken: 269
» Nummer van zoekertje: 220616
» Een bod plaatsen

Om een bod te kunnen plaatsen moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.

» Contacteer de verkoper
Om de verkoper te kunnen contacteren moet u zicht eerst registreren op ZoekertjesNet.be
Indien u reeds geregistreerd bent op ZoekertjesNet.be, dan kan u bovenaan je emailadres en wachtwoord invoeren om aan te melden.
Indien u nog niet geregistreerd bent kan u zich hier registreren.
Voldoet dit zoekertje niet aan de gebruiksvoorwaarden, staat het in de verkeerde rubriek, of denk u dat dit zoekertje ongepast is?
Laat het ons weten!